Som det lokale webbureau vi også er, rådgiver vi også om hvordan mindre og lokale virksomheder kommer til tops i Google. Det er det, der kaldes Lokal SEO.

Lokal SEO adskiller sig ikke så meget fra almindelig søgemaskineoptimering bortset fra, at man forsøger at blive placeret i Google for lokale søgeord. Altså søgeord som kunderne anvender, når de skal finde en lokal leverandør til en bestemt opgave.

Det kan f.eks. være søgninger efter VVS, tømrer, tandlæge, zoneterapeut, advokat, revisor eller andet, hvor man typisk vil vælge en leverandør fra lokalområdet.

Google er nemlig blevet så klog, at når man søger efter en tømrer i Roskilde, ja så omhandler de øverste resultater ikke en tømrer fra Silkeborg eller Aalborg, men en lokal virksomhed.

Og faktisk er ca. 30% af alle søgninger i Google – så det er et vigtigt område, hvis dine kunder er lokale.

Det nemt at komme til tops

Det er naturligvis aldrig helt nemt at komme til tops i Google – heller ikke på lokale søgninger. Men det er alligevel lidt nemmere. For du konkurrerer kun mod de andre lokale virksomheder i samme branche. Lad os tage tømreren fra før. En tømrer fra Roskilde skal ikke kæmpe med alle tømrere i hele Danmark om pladsen på side 1 i Google – kun de lokale konkurrenter. Og det gør altså antallet betydeligt lavere.

Så gør man lokal SEO på den rigtige måde, ja så er sandsynligheden for at komme til tops også rigtig stor.

Kun side 1 i Google giver kunder

Google er det digitale svar på den gammeldags telefonbog med den store forskel, at hvis du ikke er på side 1, ja så er det de færreste, der bladrer videre. Så for at få henvendelser og kunder fra Google skal du være på side 1.

Vil du vide mere om Lokal SEO så ring til Jan Olsen på tlf. 22 14 57 38.

Hurtige resultater fra Lokal SEO

Du kan få synlige resultater i Google meget hurtigt. En af vores sidste kunder fra Roskilde driver et bofællesskab og deres nye hjemmeside var totalt usynlig i Google på deres vigtigste søgeord. Efter vi gik ind og ændrede på selve hjemmesiden og optimerede den for deres lokale søgeord, røg den straks langt op i Google. Kunden er Bofællesskabet Hedebo og du kan f.eks. søge på ‘botilbud roskilde’ for at se et af resultaterne.

Lav pris på Lokal SEO

Der er forskel på kunder og markeder og derfor også hvad der skal til for at komme på side 1 i de lokale søgninger. Men prisen starter på kr. 4.995,- ekskl. moms for en optimering. For den pris retter vi din hjemmeside til, sørger for at dine virksomhedsoplysninger er korrekte på nettet, opretter en korrekt Google Business profil og optimerer med links.

Vil du vide mere om Lokal SEO så ring til Jan Olsen på tlf. 22 14 57 38.

 

Skriv et svar