Har din hjemmeside svært ved at generere besøgende og leads eller salg, så kan et helt nyt design og nyt indhold være med til at sparke gang i hjemmesiden igen. Det var præcis hvad der skete for Carlo Gavazzi.

Carlo Gavazzi er den danske forhandler af den italienske producent af komponenter til industrien af samme navn. For et år siden stod de i den situation at den lokale danske hjemmeside ikke rigtigt havde nogle besøgende og at den ikke skabte forretningsmæssige resultater i form af leads og salg. Derfor besluttede man at opgradere hjemmesiden med et nyt og mere moderne look og samtidigt få mere indhold på siden. JPO Marketing blev valgt til denne opgave.

Inden jeg skriver hvad vi har gjort kan jeg vise et af resultaterne fra investeringen:

Grafen viser udviklingen i antal søgeord som siden en placeret for i Google. Jeg kan ikke vise antallet af besøgende, men kurven for antal besøg ser nogenlunde tilsvarende ud. Men andre ord tiltrækker siden nu automatisk flere relevante besøgende fra Googles søgemaskine og konverteringer til leads er også steget markant.

Smart designer

Selve siden bygger på WordPress og er udviklet og designet i Thrive Theme Builder, der nok er en af de bedste og nemmeste til at lave WordPress-sider. Man har fuld adgang til at opbygge og designe fra bunden af, men kan også basere udviklingen på en masse allerede bygget moduler og templates hvilket gør det meget hurtigt (og billigt) at lave en helt ny hjemmeside. Nu skulle vi holde os til en designstruktur fra moderselskabet, men du kan se et eksempel fra siden nedenfor:

Masser af omfattende indhold

Nu giver designet alene ikke masser af trafik, men det kan medvirke til at begrænse koden og dermed hastigheden på siden og det gør Thrive. Men det, der for alvor genererer trafik og dermed leads, er godt og omfattende indhold. Og det er der masser af på Gavazzi’s side. De fleste af siderne er på over 1.000 ord og er fokuseret mod bestemte produkter og løsninger, der samtidigt er optimeret mod bestemte søgetermer. Det er det Google kan lide og det giver trafik.

Carlo Gavazzi har selv skrevet teksten og vi har så sat det hele op og sørget for SEO optimeringen.

Er du også interesseret i en hjemmeside, der giver trafik og leads, så kontakt os.

Skriv et svar