For B2B virksomheder går online marketing i høj grad ud på at skabe leads til ens forretning. Det gør det også i min lille virksomhed. Men lige så vigtigt – og måske endnu vigtigere – er det at konvertere disse leads til rigtige kunder, som du kan leve af.

Det sidste kan foregå på mange måder, men i de fleste tilfælde sker det via kundemøder, hvor man præsenterer sin løsning for kunden – og her har jeg fundet et genialt salgsværktøj. Det hedder Prezentor.

Prezentor lever egentlig online i skyen, hvor du kan lave dine kundepræsentationer, men downloades så til din iPad, som du bruger til at vise præsentationen. Præsentationen kan indeholde beregninger eller andet kundespecifikt materiale. Efterfølgende kan du sende præsentationen til kunden med de slides og beregninger I har lavet sammen. Og her kommer det helt geniale! Du kan så følge med I, hvad det er kunden ser på af slides og hvilke beregninger han laver, så du nemmere kan lukke salget efterfølgende.

Jeg har også anvendt Prezentor på den måde, at jeg først har sendt en præsentation til kunden inden mødet. Så ved jeg hvilke ting, han har set mest på og kan se de beregninger, han evt. har foretaget, så jeg er forberedt maksimalt til mødet. Smart!

Du kan se en kort video om Prezentor neden for:

Som du kan se omhandler videoen et fiktivt firma, der sælger kaffe og kaffeautomater. Nu er jeg fra Roskilde og måske værktøjet kunne være interessant for Frellsen, der jo hører til i byen. Jeg kan forestille mig, at der er forholdsvis mange beregninger, når man skal investere i en professionel kaffeløsning til sin arbejdsplads.

Vi kan jo håbe, at de læser dette blogindlæg.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Prezentor er du velkommen til at kontakte mig. Så kan vi også hjælpe dig med at designe og lave præsentationen.

Skriv et svar